luni, 15 octombrie 2007

GLUME CU SI DESPRE MEDICI

Doctorul statea la birou si citea ziarul… O pacienta tinerica cu o fusta mini un pic dezorientata intra in cabinetul acestuia … „Mai sus” spune doctorul ridicandu-si ochi de pe ziar… Aceasta incepe sa-si ridice fusta….„Mai sus” repeta din nou doctorul… Aceasta isi ridica fusta si mai sus… „Mai sus” zice iar doctorul… Pacienta da sa isi ridice complet fusta...
Doctorul: „Domnisoara ginecologia e un etaj mai sus „…

***

Un schelet merge la doctor. La care doctorul: Acuma vii ??

***

Doctorul catre proaspatul amputat:
- Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea.
- Care-i aia rea ?
- Ti-am amputat piciorul sanatos ...
- ... si aia buna ?
- Piciorul bolnav se vindeca !

***

- Hei, doctore, pot să-ti pun o întrebare ? Chirurgul, putin surprins, se apropie de mecanic. Acesta se ridică, îsi sterge mâinile si întreabă:
- Doctore, uită-te la acest motor, îi deschid inima, îi scot valvele, repar stricăciunile, apoi le pun înapoi si, când termin, merge ca nouă. Atunci cum se face că eu am un salariu mic, iar dumneata câstigi bani grei, făcând practic acelasi lucru ? Chirurgul a zâmbit si i-a soptit:
- Încearcă să faci asta cu motorul pornit ...

***

Un tip intrã disperat pe usa cabinetului unui psihanalist: - Domnule doctor, domnule doctor, sunt disperat, în fiecare searã când mã bag în pat am impresia cã este cineva sub pat. Când mã uit sub pat, am impresia cã este cineva pe pat....si tot asa... pe pat, sub pat, pe pat, sub pat... o sã înnebunesc, ajutã-mã. - Domnule, asta o vom rezolva fãrã nici o problema în trei ani de sedinþe. Vino de trei ori pe sãptãmânã! - Dar cât costã o sedinþã la dumneavoastrã?- Numai o sutã de dolari...Tipul pleacã dezamãgit. Peste câteva luni, doctorul îl întâlneste pe respectivul plimbându-se linistit pe stradã. - De ce nu ai venit la mine ca sã facem tratamentul? - O sutã de dolari sedinþa? Am rezolvat-o cu 10 dolari! Mi-a spus un vecin cum sã scap de obsesie...– Pãi cum asa, un vecin? - Da, mi-a dat solutia: am tãiat picioarele patului.

***

Medicul discutã cu pacientul: - Asa-a-a, sãptamâna viitoare o sã vã consulte domnul doctor Popescu. - Pai, de ce? Plecati în concediu?- Pãi, nu … el e legistul nostru.
***

Înaintea anesteziei, pacientul îl întreaba pe doctorul chirurg:- Domnule doctor, ce sanse am?- Fac operatia asta a suta oara!- Oh, atunci sunt linistit!- E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca!
***

Vine intr-o zi un barbat la spitalul de nebuni. Ajunge la doctor si ii spune: - Am innebunit!!!!!!!!! - Cand? il intreba doctorul - Pai sa va povestesc; eram la vecina mea si ne strangeam in brate, cand deodata, se aude usa, era sotul ei. Am sarit repede amandoi ca arsi si cautam un loc unde sa ma ascund, am zis ca in baie nu-i bine, in dulap nu, sub pat nu, pentru ca m-ar gasi. Asa ca am iesit pe geam si ma tineam cu mainile de pervaz. Sotul vecinei ma cauta disperat in baie, in dulap, sub pat nu gaseste nimic, se indreapta spre geam se uita imprejur si cand se uita in jos ma vede. A inceput sa ma calce cu picioarele pe maini... Si ai innebunit... - Nu, a adus o oala cu apa fierbinte si mi-a turnat-o peste maini. - Si ai innebunit....
- Nu, a adus bormasina si a inceput sa-mi gaureasca mainile - Si ai innebunit... - Nu, la un moment dat m-am uitat in jos... - Si ai innebunit cand ai vazut la ce inaltime esti.... - Nu, am innebunit pentru ca eram la parter.

***

- D-le doctor, cum a murit Ion?- Nu stim inca. Tot ce stim este ca la autopsie s-a zbatut mult....***

Marin se duce la medic si ii spune:
- Domnule doctor, am o mare problema.
- Ce problema aveti?
- Ma enervez foarte repede din orice fleac.
- Dar de ce?
- Cum adica, de ce ??? ...

***

Gheorghe i se plange medicului:
- Domnule doctor, am o problema. Nevasta-mea rezista mai mult decat mine.
- Aveti aici praful acesta rosu. Folositi-l!
Dupa doua saptamani, barbatul revine:
- Domnule doctor, aceeasi problema. Nevasta-mea rezista mai mult decat mine.
- Aveti aici praful acesta albastru. Folositi-l!
Dupa alte doua saptamani, barbatul revine:
- Domnule doctor, nevasta-mea rezista si acum mai mult decat mine.
- Aveti aici praful acesta alb. Folositi-l!
Dupa alte doua saptamani, Gheorghe revine si ii spune medicului ca de doua saptamani e in erectie.
- Ma rog, spune doctorul. Gipsul ramane gips...

***

- Doctore, imi pierd parul. Imi puteti da ceva ca sa-l pastrez?
- Da, o cutiuta....

***

Un doctor, un inginer si un avocat se certau în privinta celei mai vechi meserii. Doctorul sustinea bineînteles nimeni altul decât un chirurg ar fi fost în stare sa scoata coasta lui Adam pentru ca apoi s-o creeze pe Eva.Inginerul nu a fost de acord si "E mai mult decât clar, un inginer a proiectat Gradina Edenului" La care avocatul, cu un aer superior: "Sunteti amândoi niste fraieri! Înainte de Adam si Eva, mai înainte chiar de Gradina Edenului si chiar de întreaga creatie, nu exista nimic altceva decât haos. Cine altcineva în afara de un avocat, ar fi putut crea asta.

***

Un doctor o cheama pe sotia pacientului:
- Nu-mi place sotul dumneavoastra.
- Nici mie. Dar e atat de bun cu copiii....

***

Doctore azi ati avut o zi plina…
- Ati scos un apendice, ati operat o fractura si ati scos o fiere, dar ati facut o mica greseala.
- Care?
- Ati uitat sa schimbati pacientul...

***

Un tip este arestat si dus la sectie deoarece vindea oamnenilor elixirul nemurii . La sectie politistii afla ca individul nu numai ca pacaleste oamenii, dar este si recidivist, fiind arestat pentru aceasi cauza in 1794, 1856, 1928 si 2002.....***

Un dietetician se adresa multimii prezenta la o conferinta:-Nici nu aveti idee cit de distrugatoare sint pentru organism unele dintre alimentele pe care le consumati: carnea este toxica, alcoolul nu este bun, cafeaua este asemeni unui drog, dar exista ceva care este mai toxic decit toate acestea la un loc. Imi poate spune cineva care este acel aliment care dupa ce este consumat va face sa suferiti foarte mult, chiar anii in sir?Un batrinel din primul rind se ridica timid si isi da cu parerea:-Sa fie oare tortul de nunta?
sursa:amnro.net

Niciun comentariu: