sâmbătă, 13 octombrie 2007

PROCEDEE DE VINDECARE

Energia psihica
Energia psihica este o forta puternica. Dar este o sabie cu doua taisuri. Nu trebuie sa o transformam intr-o sperietoare sau in ceva tainic. Exista nenumarate sisteme si metode de folosire a energiilor psihice In realitate, oricine practica vindecarea se bazeaza in final pe un sistem care este totalitatea creatiilor sale proprii. Cei care se pregatesc sa devina vindecatori pornesc prin a studia. Ca in orice domeniu al artei sau stiintei, este mult mai simplu si mai eficient sa-ti gasesti drumul propriu dupa ce ti-ai insusit deprinderile practice si bazele teoretice existente. In cursurile urmatoare vom studia principalele etape ale procedeelor de vindecare prin comunicare vizuala sau la distanta. Vom vorbi de asemenea despre vindecarea cu ajutorul spiritelor conducatoare si despre chirurgia mediumistica.
Energii
Pentru a simplifica efectuarea exercitiilor, este necesara insusirea in prealabil a terminologiei de specialitate. Pentru inceput vom spune cate ceva despre energie. Prin energie intelegem ceea ce chinezii denurnesc ,,Qui" iar indienii ,,prana". Folosind terminologia simpla din zilele noastre, putem considera energia ca o "vibratie" fie buna fie rea sau de alta natura. Energia este acea forta magica invizibila care umple Cosmosul, pentru exprimarea careia ficare limba are un termen propriu si pe care nimeni inca nu aputut sa o explice. Vorbind despre energie, facem distinctie intre " energia terestra", ,,energia cosmica", ,,energia vindecatoare" etc Denumirile definesc diferite subcategorii de energii. Unui dintre principiile noastre, care este si un principiu sustinut de teoriile foarte avansate ale multor fizicieni, este acela care sustine ca in Univers totul este facut din energie, ea ramanand mereu aceeasi forta, chiar daca are forme diferite de manifestare. De exemplu, o energie oarecare ia forma unei bucati de lemn, iar o alta ia forma unui cotlet. Ambele forme pot suferi o transmutatie - pot fi schimbate printr-un proces de oxidare. Cand ardeti o bucata de lemn, energia acesteia se transforma in caldura, fum, cenusa; cand mancati cotletul, energia acestuia ia forma dumneavoastra.
Exercitiu:
Daca doriti ca persoana de langa dvs sa fie de acord cu dvs intr-o problema , sau sa va indeplineasca o dorinta , care in mod normal v-ar fi refuzat, priviti-i cu atentie crestetul capului, locul unde se afla un " vartej" de par, imagine care va ramane in minte si chiar daca persoana respectiva nu mai este langa dvs, ii transmite-ti semnale de iubire: te iubesc, te iubesc, te iubesc,.............(50-100 ori sau mai mult) dupa care ii transmiteti sa fie de acord, sau sa va indeplineasca acea dorinta. Aceasta se repeta pana cand vi se realizeaza dorinta. Nu conteaza daca este femeie sau barbat sau daca suntetu femeie sau barbat.
Prin transmiterea semnalelor de iubire se ridica frecventa persoanei respective, si v-a fi de acord cu dvs. Succes!!!!!!
sursa: paranormal.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

supeeeerrr...imi place mult acest articol deoarece este foarte interesant pentru evolutia noastra pe trepte superioare...

Anonim spunea...

de fapt, toate articolele de aici sint importante pentru a ajunge la un nivel de constiinta superior....felicitari