luni, 15 octombrie 2007

TERAPIA CU APA DE IZVOR


Apa pură de izvor este elixirul tainic al vieţii. Nevoia de a bea apă este una dintre cele mai importante necesităţi vitale ale omului. Sănătatea omului depinde într-o mare măsură de starea de curăţenie a stomacului. A bea o apă curată şi pură este o minunată împrospătare pentru întreaga noastră fiinţă. Atât trupul, cât şi mintea noastră se bucură de mângâierea apei purificatoare.
ÎNAINTE: În seara de dinaintea procedeului, nu vom consuma băuturi carbogazoase sau alcoolice.PROCEDEUL: De îndată ce ne trezim, înainte de a merge la baie să ne spălăm, vom bea, pe cât posibil într-un interval de 5-10 minute, o cantitate de 1 litru până la 1,3 litri de apă pură de izvor sau apă plată.DUPĂ: După aceea, timp de 1 oră, nu vom mânca nimic şi nu vom bea altceva, decât doar puţină apă.DURATA: Se va proceda în mod similar, în fiecare dimineaţă, mai multe zile la rând.
EFECTE: Realizată zilnic, această cură simplă poate favoriza vindecarea următoarelor afecţiuni:- după o zi de cură cu apă: constipaţia, durerile de cap, tusea, bronşita- după două zile de cură cu apă: durerile de stomac, hiperaciditatea, gastrita- după o săptămână de cură cu apă: bolile uro-genitale, reumatismul- după o lună de cură cu apă: hipertensiunea, diabetul, cancerul în faze incipiente- după trei luni de cură cu apă: tuberculoza pulmonară, paralizia, cancerul.
prof. Andrei Gămulea
sursa:amnro.net

Niciun comentariu: